Lasten teemaleirit kesäkuussa

Tule kokemaan elämyksiä teemaleirillä kotikaupungissasi! 

Järjestämme alakouluikäisille teemaleirejä Kulosaaressa, Tapiolassa ja Tikkurilassa. Leirien kesto on 5 arkipäivää ja ne pidetään 5.-9. ja 12.-16.6.2017 klo 9-16.

Leirien teemoina ovat liikunta & pelit, luonto, historia & tiede sekä taide ja kulttuuri. Leirien ohjelma koostuu erilaisista aktiviteeteista, retkistä, peleistä ja leikeistä sekä kädentaitoja opettavista yhteisistä tekemisistä. Tutustumme historiaan ja tieteeseen, eläin- ja kasvikuntaan sekä taidelajeihin hauskalla tavalla ja pidämme erilaisia visoja ja kisoja. Tutustumme myös eri kulttuureihin ja makuihin.

Alustava ohjelma ohessa, lähetämme lopullisen ohjelman kullekin osallistujalle viikkoa ennen leirin alkua

Ohjelma Kulosaaressa, tapaamispaikkana Kulosaaren seurakuntatalo, Kulosaarentie 40

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
Pallopelejä Retki Suomenlinnaan Käynti Ateneumissa Palolaitos- ja -museovierailu Luontoretki Mustikkamaalle
Lounas seurakuntatalolla Lounas Lounas Lounas Makkaranpaistoa
Uiminen Mennyt maailma visa Soittimiin tutustuminen Maailma kylässä Valokuvausta
Mölkky, petanque Ultimate Katutaidetta Sirkuskoulu Tietovisa

Ohjelma Tapiolassa, tapaamispaikkana asukaspuisto, Louhenkuja 4

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
Retki Villa Elfvikiin Palolaitos- ja -museovierailu Käynti Emmassa / Wee Geessä Leikkimieliset Olympialaiset Retki Seurasaareen
Lounas Sis Delissa Lounas Sis Delissa Lounas Sis Delissa Lounas Sis Delissa Lounas
Valokuvausta Pallopelejä Katutaidetta Maailma kylässä Mennyt maailma visa
Tietovisa Mölkky, petanque Pelejä ja leikkejä Sirkuskoulu Ultimate

Ohjelma Tikkurilassa, tapaamispaikkana Vernissa, Tikkurilantie 36 

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
Retki Suomenlinnaan Animaatioasema-vierailu Leikkimieliset olympialaiset

Palolaitos- ja -museovierailu

Eläinretki Haltialan tilalle
Lounas  Lounas Herkkupaikassa Lounas Herkkupaikassa Lounas Lounas Herkkupaikassa
Mennyt maailma visa Valokuvausta Pallopelejä Maailma kylässä Tietovisa
Ultimate Katutaidetta Mölkky, petanque Sirkuskoulu Teatteri/sirkusesitys

Leiri-infoa:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessa esitä 1) valittu leiripaikka ja ajankohta, 2) osallistujan nimi, syntymäaika ja osoite sekä mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat, 3) huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä 4) muut huomioitavat asiat.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 30.4.2017.

Hinta

Leiripaketin hinta on 155 €/lapsi/viikko.

Vakuutukset

Lapset on vakuutettu leirillä tapaturmien varalta ja yrityksellämme on vastuuvakuutus. Emme vastaa leirin aikana kadonneista tai rikkoutuneista lasten omista esineistä.

Ruokailu

Leirin hintaan kuuluu lämmin lounas. Ilmoitathan meille allergiat ja erikoisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä. Leirille on hyvä varata mukaan oma vesipullo.

Liput

Leiriohjelmaan kuuluvien tapahtumien ja vierailujen liput kuuluvat pakettihintaan. Kaupunkien sisäistä ja välistä liikkumista varten lapsella edellytetään olevan oma aika- tai arvolippu.

Peruutusehdot

Voit perua leirille osallistumisen ilmoittamalla siitä sähköpostitse yllämainittuun osoitteeseen viimeistään 4 viikkoa ennen leirin alkamista. Tällöin palautamme leirimaksun kokonaisuudessaan lukuun ottamatta 10 euron käsittelymaksua.

Jos perut leiriosallistumisen, kun leirin alkuun on alle 4 viikkoa, mutta yli viikko, pidätämme jokaisesta viikosta toimisto-, ruokailu- ja muita varaus- ja valmistelukuluja 50 euroa. Peruutuksen tullessa alle viikko ennen leirin alkua, pidätämme 2/3 leirimaksusta. Perumatta jätetyistä leiriosallistumisesta veloitamme täyden maksun.

Jos leiriläinen sairastuu äkillisesti ennen tai kesken leirin ja leirille osallistuminen peruuntuu tai jää kesken, hyvitämme sairasajan lääkärintodistusta vastaan, kuitenkin pois lukien jo aiheutuneet kulut (esim. liput ja ruokailut). Lääkärintodistuksen voi lähettää skannattuna yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen tai postitse osoitteeseen Oljami-palvelut Oy, Hietalahdenkatu 19 A 8, 00180 Helsinki.

Muutokset

Pidätämme oikeudet muutoksiin viikko-ohjelman sisällä mm. sääolosuhteista johtuen. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista välittömästi kaikille ilmoittautuneille, joita nämä muutokset koskevat.

Kutsu

Hei elämän konkari,

Tule tutustumaan kotipalveluihimme Yrittäjämessuille 29.03.2017 klo 11-14 Kampin palvelukeskuksessa, Salomoninkatu 21 B!

Kerromme tarkemmin palveluistamme ja voimme sopia veloituksettoman kartoituskäynnin kotiisi. Pistä päivä ylös kalenteriisi!

Tervetuloa!

Tiedote

Ikiliike.com ja Oljami-palvelut yhteistyöhön apuvälinetoimituksissa

Ikiliike ja Oljami-palvelut Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jolla osapuolet tarjoavat asiakkailleen laajan valikoiman apuvälineitä ja palveluita helpottamaan arkea.

Verkkokaupa Ikiliike.com tarjoaa Oljami-palvelut Oy:n asiakkaille apuvälineitä arjen askareisiin sekä oman kehon ja mielen hyvinvointiin. Ikiliikkeen valikoimasta löytyy apuvälineitä kuntoutumiseen, harjoitteluun ja tasapainon kehitykseen. Muistin ja mielen virkistykseksi Ikiliike tarjoaa leikkimielisiä pelejä ja musiikkituotteita. Liikuntakyvyn ylläpitämiseksi Ikiliike toimittaa erikoiskenkiä, kävelykeppejä, rollaattoreja ja pyörätuoleja sekä vedettäviä ostoskärryjä kaupassakäyntiä varten. Lisätietoa palveluista asiakkaat saavat Ikiliike.comin ja Oljami-palvelut Oy:n verkkosivujen kautta ja tapaamisen yhteydessä.

Oljami-palvelut Oy tarjoaa Ikiliikkeen asiakkaille kotipalveluita, henkilökohtaista apua ja neuvontaa pääkaupunkiseudulla. Palvelut kattavat laajasti kotiin ja asumiseen sekä henkilöön itseensä liittyvät palvelut, erilaisia aktivitetteja sekä neuvontaa elämän eri vaiheissa. Palvelut helpottavat ikäihmisten ja kuntoutujien arkea ja ajanhallintaa.

Tietoa osapuolten palveluista saa Ikiliike.comin ja Oljami-palvelut Oy:n verkkosivuilta sekä asiakas- ja kotikäyntien yhteydessä.

Helsinki 16.02.2017

Lisätietoja antavat:

Ikiliike: Toimitusjohtaja Marita von Hertzen, 040-595 8665
Oljami-palvelut Oy: Toimitusjohtaja Maaret Heiskari, 050-335 5885

Tiedote

Kotitalousvähennyksen määrä nousee vuonna 2017

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksen määrä nousee 50 prosenttiin (45 % vuonna 2016). Kotitalousvähennys tehdään suoraan verosta, joten sen vaikutus verotuksessa on suuri verrattuna moniin muihin vähennyksiin. Lähtökohtaisesti maksat siis vain noin puolet tilaamiesi palvelujen kustannuksista. Tämä on upea etu ja mahdollistaa sen, että kiireistä arkea voi helpottaa esimerkiksi erilaisilla kotipalveluilla.

Kotitalousvähennys ei ole nimestään huolimatta kotitalouskohtainen, vaan henkilökohtainen. Siten esimerkiksi molemmat puolisot voivat saada vähennyksen, jos heillä on riittävästi vähennyskelpoisia kustannuksia. Omavastuun takia perheiden kannattaa kuitenkin vaatia vähennystä vain toisen puolison verotuksessa, jos vähennettävää ei ole maksimimäärää.

Tiesitkö, että kotitalousvähennyksen saamista ei myöskään tarvitse odottaa seuraavan vuoden joulukuulle, vaan voit saada kotitalousvähennyksen heti käyttöösi ilmoittamalla kustannukset verokortin muutostietoihin.

Mikä työ oikeuttaa kotitalousvähennykseen

Voit saada kotitalousvähennyksen tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä sekä asunnon tai  vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä eli juuri niistä monista arkisista askareista, joita me Oljami-palvelut Oy:ssä tarjoamme. 

Muistathan myös, että voit saada kotitalousvähennyksen sellaisesta edellä mainitusta työstä, joka kohdistuu omiin, puolison sekä edesmenneen puolison vanhempiin tai isovanhempiin tai näiden puolisoihin tai jos työ on tehty heidän käyttämässään asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa ja sinä olet maksanut kustannukset. Voit siis tilata meiltä erilaisia palveluja myös vanhemmillesi ja isovanhemmillesi ja saada siitä kotitalousvähennyksen. Olemme läsnä heidän arjessaan silloin kun sinä et ehdi tai pysty.

Tässä muutamia esimerkkejä tavanomaisista kotitaloustöistä, jotka saat helposti samasta paikasta Oljami-palveut Oy:stä:

  • siivous
  • pyykinpesu, silitys ja muu vaatteiden huolto
  • ruuanlaitto
  • pihan ja puutarhan hoito
  • lasten- ja vanhustenhoito
  • kaupassa käynti, asiointi ja lemmikkien ulkoiluttaminen, jos se osa muuta laajempaa kotitalous-, hoiva- ja hoitotyötä.

Vähennyksen määrä

Yritykselle maksettavista työkustannuksista voi vuonna 2017 saada 50 prosentin kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2.400 euroa vuodessa (puolisot 4.800 euroa) ja omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden. Täyden kotitalousvähennyksen saa, kun työkustannukset ovat 5.000 euroa (puolisot 10.000 euroa). Vähennys myönnetään sinä vuonna, kun lasku on maksettu.

Esimerkki:

Jos tilaat Oljami-palvelut Oy:ltä kotitaloustyötä keskimäärin kaksi tuntia viikossa ja palvelut maksavat noin 3.800 euroa vuodessa, kotitalousvähennyksen määrä on 1.800 euroa (3.800 € x 50 % -omavastuu 100 €). Käytännössä sinulle jäävä kustannus on siis vain noin puolet palvelujen kokonaishinnasta. Etu, joka todella kannattaa käyttää hyväksi, eikö!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja sen ehdoista (esimerkiksi tukien vaikutuksesta vähennykseen) Verohallinnon ohjeesta Kotitalousvähennys.

Tiedote

Hää- ja juhlasuunnittelutoimisto Divine ja
Oljami-palvelut Oy yhteistyöhön

Hää- ja juhlasuunnittelutoimisto Divine ja Oljami-palvelut Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jolla osapuolet tarjoavat laajemman kirjon asiakkaillensa annettavia palveluita.

Lue lisää

Tiedote

Caritas Oy Seurakuntapalvelu - Töölön Hautaustoimisto ja Oljami-palvelut Oy yhteistyöhön

Caritas Oy Seurakuntapalvelu - Töölön Hautaustoimisto ja Oljami-palvelut Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jolla osapuolet laajentavat asiakkaillensa annettavia palveluita.

Lue lisää

Tiedote

Oljami-palvelut Oy ja Hietalahden Apteekki yhteistyöhön

Hietalahden Apteekki ja Oljami-palvelut Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jolla osapuolet monipuolistavat asiakkaillensa annettavia palveluita.

Lue lisää

Oljami-palvelut Oy | 050-33 55 885 | Hietalahdenranta 19 A 8, 00180 Helsinki | info@oljami.fi | Y-tunnus: 2776047-2