Hinnat ja tarjoukset

Miksi valita meidät?

Laatu Koti on ihmisen paras paikka, ja siksi tarjoamme vain laadukkaita palveluita. Me emme ehkä ole halvin, mutta palvelujen laatu on meille kunnia-asia. Meillä pyyhitään pinnat myös leivänpaahtimen alta.

Asenne Hyvä työnjälki lähtee asiakkaan kunnioittamisesta ja arvostuksesta. Me huolehdimme sinusta, kodistasi ja läheisistäsi kuin omistamme. Tavoitteenamme on, että palveluistamme ja työmme jäljestä jää asiakkaalle aina hyvä mieli. Me välitämme aidosti siitä, että asiakas saa juuri sellaista palvelua kuin tarvitsee.

Kokonaisvaltaiset palvelut Me otamme huomioon jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja räätälöimme palvelut jokaisen asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja elämäntilanteen mukaan. Meillä on monipuolinen palvelutarjonta ja meiltä saat kaikki palvelut samasta paikasta. 

Luotettava kumppani Kuulumme Luotettava kumppani -ohjelmaan, mikä tarkoittaa, että olemme rehti kumppani ja meillä on kaikki työnantajavelvoitteet, vastuut ja rekisteröinnit hoidettu moitteettomasti. Lisäksi olemme kunnan hyväksymä yksityinen palveluntuottaja verottomille palveluille.

Ei minimilaskutusaikaa Meillä ei ole minimilaskutusaikaa, koska miksi asiakkaan pitäisi maksaa muusta kuin työhön oikeasti kuluvasta ajasta. Emme myöskään edellytä asiakkaan ostavan pakettiratkaisuja, vaan myymme yksilöllisiä palveluja. 

Hinnat 

Jatkuva sopimus: Perushinta pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) on 35 €/h + alv 24 % (heikentynyt toimintakyky 0 %). Emme laskuta matkustusajasta. Kysy myös kokonaistarjousta!

Määräaikainen sopimus ja kertaluonteiset palvelut: Annamme räätälöidyn tarjouksen kuultuamme sinun ja läheistesi tarpeista. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ilmainen kartoituskäynti

Kartoitamme palveluntarpeesi ilmaisella kartoituskäynnillä, joka ei sido sinua mihinkään.

Mahdollisuus arvonlisäverottomaan palveluun

Olet oikeutettu saamaan palvelumme verotta (alv 0 %), jos toimintakykysi on heikentynyt iän, sairauden tai vamman takia ja tarvitset apua arjen askareissa. Kuka tahansa ei voi myydä palveluja arvonlisäverottomasti. Me olemme kunnan hyväksymä yksityinen palveluntuottaja ja voimme myydä palveluita verottomasti Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Selvitämme mahdollisuutesi saada arvonlisäverotonta palvelua ilmaisella kartoituskäynnillä. Arvonlisäverottomat palvelut ovat kotitalousvähennyksen alaisia samoin perustein kuin verollisetkin palvelut.

Kotitalousvähennys

Palvelumme ovat kotitalousvähennyksen alaisia. Kotitalousvähennyksen määrä on 50 % ostettujen palvelujen määrästä vuonna 2017. Vähennyksen enimmäismäärä on 2.400 euroa/henkilö (puolisot yhteensä 4.800 €) ja omavastuuosuus on 100 euroa/henkilö. 

Tiesithän, että voit saada kotitalousvähennyksen myös vanhemmillesi tai isovanhemmillesi tilaamista palveluista.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä Verohallinnon ohjeesta Kotitalousvähennys.

 

 

Hyvän mielen lisä:

Tuo meille kaverisi sopimusasiakkaaksi, niin saat lahjaksi tunnin veloituksetta!

 

Ikkunanpesutarjous

Kevät kirkkaana tulevi!

Aurinkoiset päivät ovat taas täällä!

Keväinen kirkas auringonpaiste paljastaa talven jättämät jäljet kotiisi. Ikkunat näyttävät sameilta ja kaipaavat kirkastusta.

Ota rohkeasti yhteyttä, hoidamme asuntosi ikkunoiden ja parvekelasien pesun sekä vaihdamme verhosi kesäkuosiin!

050 33 55 885 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarjous

Lisätilaa asumiseen vai muutto putkiremontin alta?

Tuntuuko asuntosi ahtaalta, koska komerot ja nurkat ovat täynnä tavaraa tai välineitä? Onko taloyhtiössäsi tulossa putkiremontti ja joudut siirtämään tavarasi pois sen alta? Minne, miten ehdit tehdä sen ja minne itse muuttaa?

Autamme sinua löytämään sopivan varastotilan, johon huonekalusi, tavarasi ja välineesi mahtuvat. Jos käytät sitä lisäkomeronasi, voit vaikka päivittäin noutaa tavaroitasi harrastustesi (golfmailat, sukset, pyörä jne.) ja tekemisiesi mukaan. Miksi käyttää asuinneliöitä varastointiin, kun varastolla saat lisää asumistilavuutta!

Ahdistaako ajatus tulevasta putkirempasta? Autamme sinua pakkamaan tavarasi ja siirrämme ne varastoon remontin ajaksi. Palautamme huonekalut ja tavarat paikoilleen ja siivoamme asuntosi korjauksen päätyttyä, kun pääset palaamaan omaan kotiisi!

Ota rohkeasti yhteyttä 050 33 55 885!

Tarjous

Läksyapua kevätkaudelle!

Venyykö päiväsi pitkiksi, etkä ehdi auttaa lastasi läksyissä? Tuntuuko nykyiset oppimateriaalit ja menetelmät vierailta?

Kukin lapsi oppii omaan tahtiinsa ja omin tavoin, joskus kuitenkin vanhemman tai opettajan tuki ja lisähuomio on tarpeen. Järjestämme lapsellesi läksyapua koulun jälkeen kotioloissa, joissa voimme myös huolehtia välipalan tai ruoan laitosta hänelle.

Voimme myös tukea lapsesi yksilöllisten taitojen kehittymistä viemällä häntä harjoituksiin ja harrastustoimintaan, esimerkiksi kuvataidekouluun, baletti- tai musiikkitunneille.

Ota rohkeasti yhteyttä 050 33 55 885!

 

Tarjous

Kimppakyyti treeneihin tai vaikka synttäreille!

Lasten treenit yhtäaikaa ja kaukana kotoa, eikä oikein julkisillakaan pääse sinne näppärästi varusteiden kanssa. Synttäreitä ja lastenjuhlia päällekkäin samana päivänä? Toisella vanhemmista työmatka tai palaveri venyy, autot käytössä, eikä isovanhemmat tai naapuritkaan ehdi viedä lapsia treeneihin.

Tuttu tilanne, ei hätää, hoidamme lapsesi treeneihin tai juhliin ja takaisin kotiin! Kerro meille missä, milloin ja montako tenavaa tarvitsee kyydin, voimme helpottaa aikatauluasi vaikka joka viikko!

Ota rohkeasti yhteyttä 050-33 55 885

Oljami-palvelut Oy | 050-33 55 885 | Vesannontie 7 B 10, 00510 Helsinki | info@oljami.fi | Y-tunnus: 2776047-2